Utbildning av framtidsledare - FC Norrland


Utbildning av framtidsledare - FC Norrland
 
Hej!
 
Vårt gemensamma handslagsprojekt fortsätter under 2007 med sitt 3:e år.
 
Denna skrivning vill jag att ni skickar vidare till styrelseledamöter o ledare i era föreningar samt sprider på annat sätt .

Du är målgruppen för Svensk friidrotts Nya utbildning Framtidsledare.
 
Under 2006 genomfördes den första Svenska pilotutbildningen i FC Norr regi med 20 deltagare från föreningar i Ångermanland, Västerbotten och Norrbotten. ( b l a IF Vingarna, Kramfors-Alliansen, Umedalens IF, SK Gränsen Skellefteå AIK, IFK Umeå). Tanken för 2007 är att erbjuda ett upplägg som dels föreningar i Medelpad och Jämtland/Härjedalen kan finna attraktivt eftersom det saknades deltagare helt från föreningar i dessa distrikt 2006. Samtidigt måste vi också erbjuda de nordliga distrikten ytterligare en möjlighet. Tanken är att inleda utbildningen en helg
i södra resp. norra delen under våren och träffas gemensamt i höst.(Umeå). Slutmålet är Regionsmötet i november.
 
Utbildningen är centralt i vårt gemensamma handslagsprojekt ”Norrland i utveckling med EM 2006” som projektföreningarna är med i och medfinansierar med 14.000:- för 2007. Med hjälp av dessa medel är denna utbildning kostnadsfri (exkl. resor)
 
Jag blir mycket tacksam om ni hjälper mig att sprida detta till Styrelse och ledarkamrater I DIN förening. Ni kan väl ta en rejäl diskussion om detta på något av era nästa möten så att vi kan fylla alla platser till denna unika utbildning.
 
Med vänlig hälsning
Per Jutterström, projektledare
e-post: per. jutterstrom@telia.om
 

Första sidan