Svara på "Friidrott för 2010-talet"


Västerbottens
Friidrottsförbund

 

Till Västerbottens Friidrottsföreningar
Läs igenom och begrunda Svenska Friidrottsförbundets ”Förslag och arbetsunderlag till Verksamhetsinriktning 2010-2013 och Genomförandeplan 2010 för svensk Friidrott." 

Läs här


Meningen är att vi skall fokusera på pyramiden på sidan 4 i förslaget och föreslå specialmål på de fem områden som finns angivna i pyramiden. Se sid 4 + arbetsblad.

Läs här


Vi i Västerbottens Friidrottsförbund önskar att länets föreningar skall föreslå resultatmål på de fem områdena. Det är också hel OK att välja ut de 2-3 områden som är mest relevanta för föreningen. Diskutera i föreningen, föreslå vad ni vill göra och vilken hjälp ni behöver både från Västerbottens Friidrottsförbund och Svenska Friidrottsförbund!


Utgå från följande fem områden och resultatmål:

Elit och landslag

Tränar- och ledarutveckling

Föreningsutveckling

Arrangemang

Barn- och ungdomsverksamhet

Hör av er till mig via telefon eller mail om ni vill diskutera eller har frågor omkring detta. Om ni vill boka in en föreningsträff med oss ställer vi självklart upp.

Vid Norrlandsmötet (UC Norrland) i Norrfällsviken, Höga Kusten den 16-18 oktober med föreningar och distrikt skall inkomna förslag och synpunkter redovisas och diskuteras. Det är viktigt att du anmäler din förening till Norrlandsmötet!!! Glöm inte heller bort Västerbottens Friidrottsförbunds traditionella Planeringskonferens som i år arrangeras lördag 5 december då frågan är en gång är en central programpunkt.

Friidrottshälsningar
Ivar Söderlind
Ordförande i Västerbottens Friidrottsförbund

 

Första sidan