Superhelg för domarutbildning 9-10 april 2005


En viktig helg om vi ska lyfta nivån på våra Strategiska funktionärer i Norrland blir 9-10 april.
Sprid budskapet till så många som möjligt och rapportera in intresserade till FC Norr
fcnorr@swipnet.se eller jutterstrom@idrott.nu
det går också bra att ringa in till
Roger 0910-143 30 eller Per 060-56 03 65, 0705-15 14 21

SUPERHELG FÖR DOMARUTBILDNING I APRIL

16 DEC, 2004 Den andra aprilhelgen nästa år - 9-10 april 2005 - kommer sannerligen att gå i domarutbildningens tecken, eftersom SFIF planerar att då att samtidigt genomföra tre olika kurser:
* Förbundsdomarkursen (2-dagars)
* Förbundskursen för Tekniska ledare (också 2-dagars).
* Förbundseltidtagarkursen (1-dags)
Förbundsdomarkursen körs som bekant varje år medan kurserna för Tekniska ledare och Eltidtagare har en längre cykel. Det är nu några år sedan de senast genomfördes - och det lär alltså dröja några år igen innan de går nästa gång. Så det finns anledning att passa på tillfället.
Som framgår av benämningarna är kurserna primärt avsedda för personer som skall ha dessa ansvarsfyllda uppdrag i förbundsarrangemang som SM-tävlingar, landskamper och Folksam GP-galor.
Alla tre kurserna genomförs i Stockholmsområdet. Utförlig inbjudan kommer i början av januari här på friidrott.se, men den som inte vill riskera att missa något kan redan nu till SFIF (Gunilla Dahlén) göra en intresseanmälan (glöm inte att ange vilken kurs det gäller!) kommer inbjudan - så fort den är klar - direkt "hem" via mejlen.
PS. Hösten 2006 kommer dessutom den efterfrågade förbundsbanmätarkursen åter att arrangeras. Exakt datum är dock ännu inte fastställt.

/Med Jul och nyårshälsningar
Per Jutterström

Första sidan.