Succé för Broarna Runt 1 i Skellefteå


Premiären för Broarna Runt den 15 april blev en succé.
Vid Broarna Runt i Skellefteå den 15 april noterades inte mindre än 627 starter i snålblåsten och i konkurrens med SM-finalen i ishockey. Första startgruppen var som väntat den största där hela 243 löpare stod på startlinjen! Trångt i start- och målfållan!

Bra sluttider
På damsidan var Maja Gren Skog snabbast med 19.44,en ny bästatid för henne.  Anna- Lena Stenlund kom tvåa på 19.50 - inte långt från hennes bästa.  Båda klarade av tiden 20.00 som är gränsen att bli med på bästalistan genom tiderna. På flicksidan imponerade Moa Rundgren (13 år) med jättefina tiden 20.00 tätt efter de äldre tjejerna. Snabbaste pojke var Jonathan Dahlberg (15 år) med tiden 17.39  Han var snabbare än alla övriga löpare utom Viktor Agnarsson, som fick tiden 17.16 och var nära gränsen 17.00 för att plats på bästalistan genom tiderna på den manliga sidan.

Fel i resultatlistan
Den preliminära resultatlistan innehåller en del fel. Den som saknar sitt resultat, har fått fel resultat eller fel namn bör så fort som möjligt ta kontakt med tävlingsledaren per mail så att listan kan göras korrekt. "Felet" kan bl.a. bero på att deltagaren saknade startkort vid målgången eller har skrivit sitt namn oläsligt.

 En som hade skrivit sitt namn tydligt var Berzani Anter, tävlande för Solvikingarna i Göteborg - tid 21.43   (55 år!)

Kjell-Göran Marklund
Tävlingsledare